Visste du at Kongen og Dronningen har smakt vår brunostis?

Brunostisen falt i smak

Det er med stor glede vi deler en minneverdig hendelse fra den 31. august 2022, da Hans Majestet Kong Harald og Hennes Majestet Dronning Sonja besøkte Valldal for å utforske lokale kulinariske delikatesser. Under deres gastronomiske reise fikk de æren av å smake på en av våre spesialiteter – brunostiskrem.

Brunost, med sin karakteristiske karamelliserte smak, er en stolt representant for norsk matarv. Vår Brunost-is er en nøye utformet delikatesse som søker å fange essensen av denne tradisjonelle smaken på en ny og forfriskende måte.

Kongeparet tok seg tid til å nyte hvert moment av denne smaksopplevelsen og delte vennlige smil mens de utforsket kombinasjonen av kremet iskrem og den karakteristiske brunostsmaken. Det var en ære å presentere vår kulinariske kreasjon for deres Majesteter og være en del av deres oppdagelsesferd i Valldals lokale matverden.

Deres Majesteter likte godt brunostiskremen de fikk servert.

For de som ønsker å følge i kongeparets fotspor, inviterer vi deg til å besøke vår kafé og oppleve selv hvorfor Brunostis har fanget oppmerksomheten til selv de mest kresne ganer. Vi takker Kong Harald og Dronning Sonja for deres besøk og ser frem til å dele vår lidenskap for norsk iskrem med alle våre gjester.

Velkommen til Storfjord Iskrem, hvor kvalitet og smak går hånd i hånd.

Skroll til toppen